Island 2012-08-10

hej hej bloggen... eller ikväll får du vara mer som en dagbok!
 
Hej dagboken!
idag mötte ja på den första islänningen hittills som inte var snäll, glad och trevlig mot mej!
hon va raka motsatsen, fick mej å känna mej väldigt obekväm, stressad å ledsen.. tänker inte skriva allt för mkt här, så e de nån som verkligen vill veta, så får ni fråga mej vad som hände..
men hur som hellst så löste det sig, för ja sa vad ja tyckte till mina "handledare", och slapp då vara i närheten av den här människan, dom brydde sig så himla mkt om mej, tillome så mkt så att ja inte kommer att vara i närheten av henne i morgon heller.. de känns faktiskt skönt!
jag vet att man inte ska ta allt personligt, å ja försökte verkligen, å tyckte att ja inte gjorde det.. men med tanke på att ja faktiskt smet in i ett tomt rum å grät en skvätt, så gjorde ja nog det..
inte alltid lätt å va i ett nytt land, med nya människor, nya rutiner o.s.v. speciellt inte heller när magen krånglar å man saknar människor hemma..

å på tal om det, så saknar ja Alex så ja blir galen! å igår märkte ja att hans halsband, som ja har fått haft på mej sen vi vart tillsammans typ, har typ förstörts! å de e mitt fel! å ja har sån himla ångest över detta, eller ja, mer dåligt samvete.. ja grät när ja märkte det, för ja vart så arg på mej själv.. de en lycko-amulett typ, som är i silver, å ja glömde helt å hållet bort att det är en massa svavel i vattnet här.. så av typ 3 duschar, så har silverfärgen försvunnit! å halsbandet har blivit typ koppar/guld-aktigt! inte fint alls, ja har förstört hans lycko-halsband! :'(
så nu har ja tagit av mej det.. å de känns så fel! ja älskar det där halsbandet, å vill ha på mej det ju..
men då kommer ja ju bara förstöra det mer.. :/ 
å varje gång ja sätter upp handen för att hålla i det(ja gjorde alltid det) å ja kommer på att det inte längre är runt min hals, så får ja en klump i magen å får dåligt samvete igen.. 
ja tror att ja e väldigt känslig å ostabil just nu.. :S

men till nånting bättre istället då!
I morgon ska ja få jobba i resturangen :D ja trodde att den delen skulle vara den som ja skulle ha mest jobbigt med, med tanke på min cp-hjärna som har konstiga fobier å tankar för sej xP
men hittills e det de ja gillar mest^^
superkul, fast lite stressigt, men de e så kul, så de e verkligen värt det! :)
 
ja ja, nu ska ja sova.. å förhoppningsvis inte drömma mardrömmar.. ha gjort de dom flesta nätterna här borta :/ antar att de e magens fel.. FUN FACTS: visste ni att om man har ont i magen när man lägger sig, så är det 50-50% chans för mardrömmar? och har man inte ont, å är i stortsett vilken människa som hellst, å äter alldeles innan man lägger sig, så är chansen för mardrömmar 30%!! de ni, nu ha ni lärt er nå nytt! :P
ja längtar så himla mkt efter att ja får hålla om min karl igen!! <3
gonatt!
 

Kommentarer
Postat av: Katy

Synd att glädjedödare o energitjuvar finns även på Island :( Och det är ju i regel ingen tröst att det ofta är dom som mår dåligt! Man kan ju inte överse med att folk är taskiga!
Skönt att du har handledare som förstår!

Nu är det ju inte så långt kvar innan Alex är hos dig:)så hoppas det gör att det känns bättre om bitchen är i närheten.
Hoppas ni hinner ses mkt!
Du har så fina bilder på er två, man blir alldeles varm i hjärtat:)
Var rädd om dig! Kramar

Svar: åh, ja skrev just ett långt svar på din kommentar, men den verkade försvinna :Odom har pratat med henne nu, så idag var hon jättesnäll å hjälpte mej med en massa saker, och lärde mej en massa nytt! hon behövde nog bara veta att man inte kan köra med mej :P
jaa, nu e de inte länge kvar! fast de känns som en evighet iallafall :P
tack, ja e så himla glad att han ställde upp på kort, för ja verkligen älskar korten på oss^^
kram!
None None

2012-08-12 @ 19:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0