2012-09-24

Hellu folks!
 
Idag ha ja å hjärtat varit in till stan för å ta en spruta var, de slutade me att hjärtat fick 2 sprutor + malaria"medicin", å ja fick 1 spruta + malaria"medicin" sen lyckades ja få med mej 2 linnen, 1 kofta å ett par klätterskor hem oxå^^
å alldeles nyss klickade ja hem en vattentät liten digitalkamera.. å letar just nu efter en sele :P
ja ha inte handlat på såååå himla länge, å så fyller ja år i morron, så ja unnade mej de här idag :)
 
Ni kanske undrar hur det blev med praktiken?
Jo, vi valde thailand, de verkade helt enkelt bättre, även om peru verkar vara mkt coolare..
men peru åker ja hellre på semester till :)

bjuder på några bilder från området vi ska vara i !
 
  
 
 Mysigt!
 
näe, nu börjar ja bli trött! undras om ja ska lägga mej, ska ju upp tidigt å baka i morron!
bakar extra mkt i år, bara för att ja själv e sugen på allt xP
så de ger ja mej själv i födelsedagspresent! massa fikaaaaaaaaaaaa!
 
byebye!
 

2012-09-17

Ja förstår inte va de ha varit med mej idag..!
ja ha varit sur å deppig å inte alls en bra människa.. varför finns ens sånna dagar?
suck..

Så, angående mitt förra inlägg då!
Jo de e ju så att vi har praktik nu under den sista delen av skolan, å som ni vet har ja å alex varit på Island innan. 
Och nu har vi fått svar från ett annat ställe, det var därför ja va så överlycklig sist ja skrev.
För de här företaget ligger nämligen i Peru
Å ni som känner mej väl, vet att det är en av mina högsta drömmar, att få åka till Peru, att få se Maccu Picchu, att få vara i Amazonas! å nu kan den drömmer bli sann!
Ja har alla vaccinationer på G, Har twinrix sen tidigare, tog ducoral idag, har tyfoid vaccin på apoteket som ja ska hämta i morron, å sen sista vaccinationen(mot gula febern) har ja den 24.. sen e allt istortsett klart!
 
men idag har ja varit lite velig.. ja VET att ja vill till Peru, ja VET att de är min dröm... men vill ja verkligen spendera 2,5 månader för å jobba i ett helt främmande land, i amazonas djungeln!?
ja, de låter ju väldigt spännande, å ja behöver inte göra det själv, älsklingen e med mej.. men hur gör vi om de inte alls är som vi tänkt oss? flygbiljetterna e för dyra för att bara åka hem om man inte trivs.. å alla sjukdomar som man kan få, trots vaccin..? kommer de finnas tid över att se maccu picchu å nazca linjerna tex?
vågar ja de här?
De känns så himla lätt att ta en annan praktikplats, en i Thailand.. för på nått sätt känns de säkrare, å thailand e väl besökt av turister och man vet hur det är att leva där.. man vet att man lätt klarar av 3 månader där, för att det är så mkt enklare för svenskar där... man VET att man klarar sig bra där..
 
va e de för fel på min hjärna idag?!
Ja vet varken ut eller in, å ja e dum å knäpp mot folk som ja älskar.. 
idag känner ja mej som världens sämsta flickvän.. och dotter.. förlåt för att ja varit dum!
visst att ja e sjuk å har varit de ett tag å börjar bli jävligt less, men inte kan ja skylla på de heller! de e inte rätt..
å alla har dåliga dagar, men inte vill ja skylla på de heller, för ja tycker att ja haft lite väl många sånna dagar på sista tiden.. de måste ju bero på nånting.. ja måste bara lista ut vad!
å ja saknar alex så jävla mkt så ja blir galen på riktigt.. 
å ja skulle ha varit till hälso centralen å kikat upp en del grejor, men ja e för lat, och för rädd att dom ska säga att de är någe, så att ja inte kan åka iväg på praktiken... så då struntar ja i de istället.. å de e oxå jävligt dumt.
 
ni ser ju.. ja e en dum människa! å värst av allt är väl att ja vet om det å ändå inte gör något åt de!? :O
 
näe, nu ska ja bädda ner mej i sängen innan ja skriver allt för dumma å deprimerande saker!
Go natt!
 
  


2012-09-16

Hellu
 
E nu hemma i Sverige igen, har varit det ett par dagar nu^^
Jag och Alex håller på att leta en gemensam praktikplats, hoppas att vi får någon snart!
CV är skickat till några ställen som va intresserade av att ha oss som praktikanter, så nu är det bara å hålla tummarna!
I morron ska ja förhoppningsvis börja att "vaccinera" mej oxå, när man åker till avlägsna platser så behövs de ju diverse vacciner/medeciner :P tur att 2 av dom e iaf i tablett format, så ja slipper ta spruta :P
men de 3e vaccinet som ja antagligen kommer att behöva är en spruta! brr! 
 
Å på tal om praktiken, tackar ena stället JA till oss, så kommer jag att få uppleva en av mina största drömmar! Ja hoppas verkligen! dom skrev att dom va intresserade och frågade när vi kommer, så nu har dom våra CVn å vi väntar på ett slutgiltigt svar..
Ja kan knappt tänka på det! ja blir så glad så att ögonen tåras!! 
försöker att inte förvänta mej att vi ska dit, för då kommer ja bli så himla besviken om vi får ett NEJ...
Men ja kan inte låta bli! ja vill de så himla mkt! de e ju liksom min dröm! mitt mål!
Ja ska hålla tummarna så hårt så att dom blir blå!! ;)
 
Å ja längtar efter min karl, ja hoppas han kommer hit snart^^
Å snart fyller ja år oxå! :O
Ska nog bjuda på cheesecake å paj på min födelsedag, eftersom att ja inte gillar tårta :P
ja önskar mej en frisk mage i födelsedags present, och en massa äventyr!! 
 
näe, nu ska ja sluta skriva å göra nån nytta istället^^
bye bye!
 
 
:D
 

2012-09-03

oj.. de va visst ett tag sen ja skrev här! :O
känns som att ja skrev typ i förrgår, tiden går snabbt!
 
Kvällstankar...(som ni absolut inte behöver läsa om ni inte känner för det)
 
dock e det här med tid något som gör mej enormt stressad... ja vill att tiden ska gå fortare, men samtidigt sakta ner ett tag så att jag får chansen att andas ut lite.
ja e inte van att jobba så mkt som ja gör nu, å de känns verkligen.. all min lediga tid går åt till att sova i stort sett.. å sover ja inte, så sitter ja som en zombie å bara stirrar.
även om ja bara jobbar 8 timmar, så som en vanlig arbetsdag, så e de full fart hela tiden! inga fika pauser, inga pauser överhuvudtaget förutom lunch, de e knappt så att man hinner på toa.. :P
å min kropp gör så himla ont av allt städande, ja är inte van att lyfta saker fram å tillbaka, inte van att springa i trappor upp och ner.. å inte van att vara stressad konstant typ.. 
vissa dagar e självklart lättare, då det inte är lika mkt gäster, men de senaste 2 veckorna har varit väldigt mkt stress.. å extra mkt stress pga skolarbeten som ska göras, men eftersom att ja e så trött efter ja jobbat, så ha ja knappt börjat, å de skulle ha varit färdigt å inskickat redan..
ja försöker läsa böckerna, men min hjärna e så trött så ja fattar ingenting.. ja blir mest bara frustrerad å vill gråta.
å på tal om å gråta.. ja saknar hemma.. å ja ha bara varit borta i 1 månad! brukar inte få hemlängtan så fort.. de e nog vädret här som gör mkt oxå, ja känner mej väldigt lätt ledsen å deppig..
nu bor Alex hos mej, så då är det bättre och jag försöker att hålla humöret uppe.. men tillexempel just nu, så önskar ja att ja va hemma å kunde gräva ner huvudet i min egen säng å gråta..
ja e inte van med den här stressen..
å de e så synd, för de e så himla trevliga människor här ju! riktigt bra arbetskamrater dom flesta!
men ska ja va ärlig, så kommer jag nog inte orka vara här så mkt längre, ja måste tänka på mej själv oxå, hur jag mår, å på skolan, ja måste ha tid till skolarbetet.. sist jag jobbade i resturangen, så fick jag faktiskt panik.. de kändes som att ja skulle svimma, eller kräkas.. så ja vart tvungen att springa där ifrån ett tag.. jag hade jobbat hela dagen oxå.. så kanske de berodde lite på det..
å när ja jobbar på dagarna, med städet så känns dagarna meningslösa.. ja e ju här för att lära mej saker, inte göra samma sak som ja har gjort sen ja tog studenten typ.. å ja e sjukt stressad hela tiden, å ja tror ja e allergisk mot rengöringsmedlet, för ja får sjukt ont i lungorna å bröstkorgen dom dagarna som ja jobbat med städet.. så ibland har ja problem att sova..
 
näe usch vilket tråkigt inlägg.. men ja kände att ja va tvungen att skriva av mej lite.. hade kunnat sitta här å skriva hur mkt mer som hellst.. men ja slutar nu, för eran skull. :P 
And I am sorry if anyone of my managers is reading this, you are on vaccation, so i havent been able to tell you how i feel. 
 
till nånting roligare då - den 1a så firade ja å Alex ett halvår tillsammans.. ja älskar han så himla mkt! han är min lycka! det bästa som finns! <3
 


RSS 2.0