2012-09-17

Ja förstår inte va de ha varit med mej idag..!
ja ha varit sur å deppig å inte alls en bra människa.. varför finns ens sånna dagar?
suck..

Så, angående mitt förra inlägg då!
Jo de e ju så att vi har praktik nu under den sista delen av skolan, å som ni vet har ja å alex varit på Island innan. 
Och nu har vi fått svar från ett annat ställe, det var därför ja va så överlycklig sist ja skrev.
För de här företaget ligger nämligen i Peru
Å ni som känner mej väl, vet att det är en av mina högsta drömmar, att få åka till Peru, att få se Maccu Picchu, att få vara i Amazonas! å nu kan den drömmer bli sann!
Ja har alla vaccinationer på G, Har twinrix sen tidigare, tog ducoral idag, har tyfoid vaccin på apoteket som ja ska hämta i morron, å sen sista vaccinationen(mot gula febern) har ja den 24.. sen e allt istortsett klart!
 
men idag har ja varit lite velig.. ja VET att ja vill till Peru, ja VET att de är min dröm... men vill ja verkligen spendera 2,5 månader för å jobba i ett helt främmande land, i amazonas djungeln!?
ja, de låter ju väldigt spännande, å ja behöver inte göra det själv, älsklingen e med mej.. men hur gör vi om de inte alls är som vi tänkt oss? flygbiljetterna e för dyra för att bara åka hem om man inte trivs.. å alla sjukdomar som man kan få, trots vaccin..? kommer de finnas tid över att se maccu picchu å nazca linjerna tex?
vågar ja de här?
De känns så himla lätt att ta en annan praktikplats, en i Thailand.. för på nått sätt känns de säkrare, å thailand e väl besökt av turister och man vet hur det är att leva där.. man vet att man lätt klarar av 3 månader där, för att det är så mkt enklare för svenskar där... man VET att man klarar sig bra där..
 
va e de för fel på min hjärna idag?!
Ja vet varken ut eller in, å ja e dum å knäpp mot folk som ja älskar.. 
idag känner ja mej som världens sämsta flickvän.. och dotter.. förlåt för att ja varit dum!
visst att ja e sjuk å har varit de ett tag å börjar bli jävligt less, men inte kan ja skylla på de heller! de e inte rätt..
å alla har dåliga dagar, men inte vill ja skylla på de heller, för ja tycker att ja haft lite väl många sånna dagar på sista tiden.. de måste ju bero på nånting.. ja måste bara lista ut vad!
å ja saknar alex så jävla mkt så ja blir galen på riktigt.. 
å ja skulle ha varit till hälso centralen å kikat upp en del grejor, men ja e för lat, och för rädd att dom ska säga att de är någe, så att ja inte kan åka iväg på praktiken... så då struntar ja i de istället.. å de e oxå jävligt dumt.
 
ni ser ju.. ja e en dum människa! å värst av allt är väl att ja vet om det å ändå inte gör något åt de!? :O
 
näe, nu ska ja bädda ner mej i sängen innan ja skriver allt för dumma å deprimerande saker!
Go natt!
 
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0